×
Agenții de evenimente și organizare nuntă AGENȚII Aranjamente florale și buchet mireasă FLORI Artificii, 
 gheață carbonică și fum greu EFECTE Costume de mire și accesorii COSTUME Decorațiuni și aranjamente nuntă DECOR DJ nunta și evenimente DJ Fluturi și porumbei nuntă FLUTURI Formații de nuntă și artiști FORMAȚII Fotografi și videografi nuntă FOTO Invitații și carduri nuntă INVITAȚII Limuzine și mașini de epocă LIMO Locații luna de miere HONEY Machiaj și coafură nuntă MAKEUP Mărturii și cadouri nuntă MĂRTURII Ospătari evenimente și bar nuntă CATERING Pantofi pentru evenimente PANTOFI Program artistic nuntă ANIMAȚIE Restaurante nuntă RESTO Rochii de mireasă și pentru evenimente ROCHII Școli și cursuri  valsul mirilor VALS Torturi nuntă și candy bar TORT Verighete și bijuterii nuntă BIJUTERII
×
Agenții de evenimente și organizare nuntă AGENȚII Aranjamente florale și buchet mireasă FLORI Artificii, 
 gheață carbonică și fum greu EFECTE Costume de mire și accesorii COSTUME Decorațiuni și aranjamente nuntă DECOR DJ nunta și evenimente DJ Fluturi și porumbei nuntă FLUTURI Formații de nuntă și artiști FORMAȚII Fotografi și videografi nuntă FOTO Invitații și carduri nuntă INVITAȚII Limuzine și mașini de epocă LIMO Locații luna de miere HONEY Machiaj și coafură nuntă MAKEUP Mărturii și cadouri nuntă MĂRTURII Ospătari evenimente și bar nuntă CATERING Pantofi pentru evenimente PANTOFI Program artistic nuntă ANIMAȚIE Restaurante nuntă RESTO Rochii de mireasă și pentru evenimente ROCHII Școli și cursuri  valsul mirilor VALS Torturi nuntă și candy bar TORT Verighete și bijuterii nuntă BIJUTERII

Termeni și condiții

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si SC DYBO PROWEB DEVELOPMENT SRL. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.casatoreste-te.ro (“Site-ul”). Acesarea si vizitarea Site-ului, inregistrarea unui cont pe Site si/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site de anunturi pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii (“Serviciile”) inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Definiții

Căsătorește-te.ro – este denumirea proiectului aflat în posesia a SC DYBO PROWEB DEVELOPMENT SRL, persoana juridica cu sediul social in Berceni, Prahova, Strada Cocoș, avand numar de ordine in Registrul Comertului J29/871/2014, cod unic de inregistrare fiscala 33294158.

Site – domeniul www.casatoreste-te.ro si subdomeniile acestuia.

Furnizor – Căsătorește-te sau orice partener înscris pe site.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – secțiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorilor actualizarea datelor introduse și realizarea de operațiuni disponibile, precum și intoragarea istoricul Utilizatorului in Site (facturi, mesaje).

Favorite – sectiune din Site care permite Utilizatorului sa isi salveze furnizorii ce prezintă interes pentru mai târziu.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Căsătorește-te.ro si Furnizor, fara prezenta fizica simultana a Căsătorește-te.ro si a Furnizorului.

Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic
 • continutul oricarui e-mail trimis Căsătorește-te.ro de catre Furnizorului sau Utilizator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Furnizorului, Utilizator, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta
 • informatii legate de Conturile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Căsătorește-te.ro intr-o anumita perioada

Recenzie – o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.

 

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs/serviciu. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu– apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Furnizor intr-o anumita perioada, faraniciun angajament din partea Furnizorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 

Detalii contractuale

Prin inregistrarea unui Furnizor pe Site, acesta este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Căsătorește-te.ro isi deruleaza activitatea. Furnizorul se angajează să furnizeze date reale de contact și o descriere reală a serviciilor/produselor/locațiilor promovate. Furnizorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul Profilului si pentru veridicitatea informatiilor publicate. Valabilitatea unui Profil pe site este stipulată in contractul de prestari servicii, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

Căsătorește-te.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand pretul pachetelor de promovare prezentate pe site, fara comunicarea in prealabil a Furnizorilor, pret ce nu se va aplica retroactiv.

Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

 

Drepturile si Obligatiile Site-ului

Căsătorește-te.ro se obliga sa publice toate Profilele transmise de catre Utilizatori prin intermediul Site-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document. Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Site-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Profil de catre Furnizor si datele publicate pe Site, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Site-ului au modificat partial Profilul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Site.

Căsătorește-te.ro nu ofera nicio garantie Furnizorilor/Utilizatorilor ca Site-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Căsătorește-te.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea Profilelor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Furnizorii le-ar putea suferi din aceasta cauza. Căsătorește-te.ro nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Căsătorește-te.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Furnizorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Profilului. Căsătorește-te.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Profil in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Site-ului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Căsătorește-te.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Site-ului.

Căsătorește-te.ro are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care profilul afecteaza in mod negativ reputatia Site-ului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Site. Căsătorește-te.ro declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Site-ul, in afara Profilelor publicate pe Site de catre Furnizori, cu privire la care Furnizorii acorda Căsătorește-te.ro un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Căsătorește-te.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Profilelor publicate. Căsătorește-te.ro nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Profile. Potrivit legislatiei in vigoare, Căsătorește-te.ro are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Site-ului.

 

Drepturile si Obligatiile Furnizorului

Furnizorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor. Furnizorul isi asuma raspunderea pentru continutul Profilului publicat si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Profilului si ca nu incalca drepturile Site-ului si/sau ale unor terte persoane.

Furnizorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Site pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Furnizor spre punere la la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Furnizorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

 

Confidentialitate

Căsătorește-te.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentulDocument.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, oferiti Utilizatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica,transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Utilizatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului.

Căsătorește-te.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a Căsătorește-te.ro, Furnizorul/Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Căsătorește-te.ro

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Căsătorește-te.ro este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul ????.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Căsătorește-te.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este:

 • informarea Utilizatorilor/Furnizorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea, rezolvarea problemelor de orice natura
 • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
 • de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Utilizatorilor/Furnizorilor

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de contact Utilizatorul/Furnizorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Căsătorește-te.ro, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul ????, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus, la punctul anterior.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Actualizarea datelor se poate realiza din interfata de administrare a contului dumneavoatra.

De asemenea, Căsătorește-te.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare.

Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica Cookie-uri

Acest Site foloseste cookie-uri, care sunt mici fisiere care sunt downloadate in computerul/terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-drive-ul utilizatorului). Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (Utilizatorul) si un web-server anume (Site). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Site-ului pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex - preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: • Cookie-uri de performanta a site-ului • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor • Cookie-uri pentru geotargetting • Cookie-uri de inregistrare • Cookie-uri pentru publicitate • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookie-urile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

 

Inscrierea de recenzii

 

Inscrierea de Recenzii, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori, in sectiunile “Recenzii”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unei anumite Recenzii/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, Utilizatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Utilizator, in momentul inscrierii de Recenzie/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 • sa faca referiri doar la caracteristici si modul de furnizare al unui serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale);
 • sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: nice, liner, drums etc.);
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Furnizor
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Site-ul
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Furnizor sau sa inscrie Recenzii/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara
 • Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unei Recenzii, Utilizatorul va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Recenziile, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Garanții

Căsătorește-te.ro nu garantează pentru calitatea serviciilor furnizorilor inscriși ci doar validăm veridicitatea acestora prin insigna VERIFICAT, ceea ce inseamna ca fie am baneficiat de serviciile acestora, fie, din diferite surse, ni s-a confirmat acest aspect (invitatii, recenzii).

Social Auth

Căsătorește-te.ro oferă posibilitatea autentificării folosind butoanele de Social Media (Facebook, Twitter, Google) pentru a facilita acest lucru. Fiecare site expune proprii Termeni si Conditii si vor furniza catre Site, in urma autentificarii, adresa de email, numele si porecla inscrise in respectiva platforma.