Orașul tău: Ploiești ( schimbă )
 
Restaurante și locații nuntă, Ploiești

CENTRUM Ballroom & Conference

 
 
Prezent pe site din Sep 2017
130 vizualizări

Localizare

Ploiești - Prahova, str. Bulevardul Republicii, nr. 65, ( etajul 1 al Casei de Cultura a Sindicatelor )
 
( 2 recenzii )
 Scrie recenzie 
Salvează
 
www.centrumconference.ro

Social media


Scurtă descriere

Bun venit la CENTRUM, locul în care orice eveniment devine MEMORABIL, atât de memorabil încât veţi dori să reveniţi.

ÎN CENTRU

Da, CENTRUM Ballroom & Conference este amplasat în centrul oraşului Ploieşti, pe Bulevardul Republicii, nr. 65, la etajul întai al Casei de Cultura a Sindicatelor, deoarece este important ca evenimentele dumneavoastră să fie mereu în centrul atenţiei, să fie remarcate şi apreciate.

UN MIC DETALIU FACE DIFERENŢA

Un plus de eleganţă reprezintă pentru noi o prioritate atunci când gândim evenimentul dumneavoastră. Fie că vă doriţi o întâlnire corporate sau o petrecere privată, distincția şi stilul CENTRUM sunt întotdeauna acele detalii care fac diferenţa, care au drept scop ca un eveniment să devină MEMORABIL. Decorul, de un rafinament aparte, a fost conceput pentru a încânta cele mai exigente gusturi. Înca de la intrare, oaspeții sunt întâmpinați de un lobby ce este destinat socializarii într-un cadru relaxant.

UN SPAŢIU GENEROS

La CENTRUM vă bucurați de o suprafață cu deschidere amplă, ce oferă libertate totală în desfășurarea evenimentelor, putând fi amenajată atât pentru conferinţe, cât şi pentru petreceri private. 

LUMINĂ, CULOARE, SUNET

Da, aceste trei elemente sunt esenţiale pentru succesul unui eveniment și au fost atent studiate atunci când am gandit arhitectura CENTRUM. O lumină ce poate fi adaptată oricărui eveniment, o culoare ce încântă privirea invitaţilor şi un sunet de înaltă rezoluție. Toate aceste detalii susţin un eveniment MEMORABIL.

IDEI MEMORABILE

La CENTRUM primiți întotdeauna o consiliere profesionistă și totodată beneficiați de un pachet complet de servicii integrate şi bine gândite, astfel încât să transformăm dorinţa dumneavoastră într-un eveniment MEMORABIL. Pentru programele artistice, scena si ringul de dans pot fi configurate în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Misiunea CENTRUM este de a vă garanta evenimente MEMORABILE 

CENTRUM YOUR WAY

Echipa de profesioniști CENTRUM este pregătită să vă satisfacă cele mai exigente așteptări și să vă ofere servicii superioare, Tot ce trebuie să faceți este să vă doriți un eveniment MEMORABIL și împreună cu dumneavoastră, îi vom da viață! 

Vă aşteptăm!

Galerie foto

 
 

Cere ofertă!

 

Recenzii

( 5/5 )
Marina H - Ploiesti
5/5
22-09-2017
Foarte frumoasa locatia!

Dynna M - Ploiesti
5/5
11-01-2018
Deosebita locatia! Perfecta pentru orice tip de eveniment!

Cel mai ușor mod de a-ți îmbunătăți ratingul este să distribui profilul tău prietenilor.