Orașul tău: București ( schimbă )
 
 
Prezent pe site din Feb 2014
122 vizualizări

Localizare

București - București, str. Baneasa Shopping City, nr. Etaj 1
 
( 1 recenzie )
 Scrie recenzie 
Salvează
 
www.hispanitas.ro

Social media


Scurtă descriere

Mostenirea a trei generatii de un gust foarte rafinat si cu o traditie in lumea incaltamintei din 1925, Hispanitas exporta in peste 35 de tari cu o fabricatie proprie in exclusivitate pe teritoriul national devenind astfel unul dintre varfurile de referinta a pantofilor "Made in Spain". Hispanitas este printre cele mai importante branduri recunoscute datorita colectiilor de pantofi si genti de dama oferite in fiecare sezon la care se vor alatura in curand noi colectii, atat pentru barbati cat si pentru copii.
Hispanitas este una din marcile importante in ceea ce priveste pantofii de dama cu un concept clar si singular al produselor. Consumatorii nostri loiali descriu brand-ul Hispanitas ca pantofi de calitate, plini de detalii fashion si uimitor de comfortabili.
A apartinut familiei Chico de Guzman, care este prezenta in industria pantofilor din 1925. In acest moment, Hispanitas a devenit unul din lideri ca marca de pantofi de dama pe piata din Spania  si unul din jucatorii principali la nivel international.
Hispanitas nu reprezinta doar pantofii pe care o sa ii iubesti.
Hispanitas reprezinta o marca puternica pe toate caile de comunicare.

Galerie foto

 

Video Youtube

 

Cere ofertă!

 

Recenzii

( 5/5 )
Dina - Ploiesti
5/5
29-08-2017
Cei mai comozi si frumosi pantofi ! Piele 100%!

Cel mai ușor mod de a-ți îmbunătăți ratingul este să distribui profilul tău prietenilor.
 

Pantofi pentru evenimente din București