Orașul tău: Ploiești ( schimbă )
 
 
Prezent pe site din Dec 2015
162 vizualizări

Localizare

Ploiești - Prahova, str. Cuza Vodă, nr. 191, bl. 5D, ap. parter
 
( 0 recenzii )
 Scrie recenzie 
Salvează
 
www.salonhuzur.ro

Social media


Scurtă descriere

SALON HUZUR s-a născut din dorința de a crea un beauty boutique aparte care să transforme experiența de îngrijire a corpului într-un răsfăț special, intuind nevoia femeilor de a sta la şuetă în timp ce se fac frumoase. Înfrumusețarea și relaxarea sunt astfel promisiunile firești ale poveștii HUZUR.

Salon Huzur Ploiesti vă așteptă de luni până sâmbătă pentru a beneficia de SPA, salon infrumusețare, abonamente remodelare corporală, masaj, cosmetică, styling și coafură, manichiură, epilare definitivă și remodelare corporală.

În salonul nostru, vă punem la dispoziție o gamă largă de masaje – masaj de relaxare, anticelulitic, cervical și reflexogen, anticelulitic cu bête de bambus și cu roci vulcanice realizate într-o atmosferă cât mai placută, pe un fond muzical propice inducerii unei stări de relaxare. Toate tipurile de masaj sunt efectuate de către personal de specialitate, într-o ambianță relaxantă.

Pentru noi, fiecare clientă este specială şi ne dorim ca răsfățul acesteia să fie pe măsura aşteptărilor şi de aceea, specialiştii echipei Huzur creează tratamente în funcție de nevoile fiecăruia. Produsele folosite în salonul Huzur, asigură rezultate spectaculoase în urma cărora veți rămâne, cu siguranță, plăcut impresionate.

Bucurați-vă de calitatea Huzur!"

Galerie foto

 
 

Cere ofertă!

 

Recenzii

( 5/5 )

Nu aveți nicio recenzie!

HINT!
Un rating bun atrage mai mulți clienți!
Cel mai ușor mod de a-ți îmbunătăți ratingul este să distribui profilul tău prietenilor.