Orașul tău: Bacău ( schimbă )
 
 
Prezent pe site din Aug 2017

Localizare

Bacău, str. -, nr. -, bl. -, ap. -
 
( 0 recenzii )
 Scrie recenzie 
Salvează
 
APELEAZĂ

Social media


Scurtă descriere

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie Formatia Ionut Talent,atunci ai facut alegerea PERFECTA!
 Oferim o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta ! 
         Muzica pentru nunta este foarte bine aleasa si personalizata, in functie de doleantele mirilor (sarbe, hore,de ascultare,manele) iar la cerere venim si cu muzica usoara pentru tanara generatie ,muzica usoara de odinioara,vals,tango,etc!
            De aceea , Ionut Talent, incearca sa ofere prin repertoriul pe care il are, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia . 
       Va pot incanta la diferite evenimente : nunti , botezuri , party , receptii , majorate , zile de oras/zile ale comunei si garantat petrecerea ta va fi un real succes ! 
       Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului !
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor ,Ionut Talent si formatia,ajunge treptat sa fie o formatie de nunta potrivita persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral, demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri. 
          Profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes ,fiind una din cele mai cunoscute si cautate formatii de nunta si  evenimente la ora actuala din Italia si Romania!
Ne oferim serviciile la  toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor,de aici si de peste hotare, adaptandu-ne  cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!

Galerie foto

 
 

Video

 

Cere ofertă!

 

Recenzii

( 1/5 )

Nu aveți nicio recenzie!

HINT!
Un rating bun atrage mai mulți clienți!
Cel mai ușor mod de a-ți îmbunătăți ratingul este să distribui profilul tău prietenilor.
 

Formații de nuntă și artiști din Bacău