Orașul tău: Ploiești ( schimbă )
 

Idei pentru aperitivul de nuntă Actualizat la 07-08-2017

Azi discutăm despre aperitivele servite la nuntă. Vorbim despre primul contact al invitaților cu meniul de nuntă care, în 90% din cazuri, este destul de tradițional, cu sărmăluțe, mix-grill și pește. 

Aperitivul se dovedește a fi punctul forte al evenimentului, în materie de mâncare, fie din perspectiva diversității preparatelor, fie din perspectiva ideilor de prezentare (plating), fie din simplul fapt că, dupa câteva pahare, muzica și dansul sunt în centrul atenției și nu mâncarea. Suntem, cu toți, destul de familiarizați cu reacția "Wow, ce bine arată acest aperitiv!" și nicidecum cu "Wow, ce pește aspectuos și bine făcut...". Cu toate acestea aperitivul are și rolul de a stimula apetitul, dar și să amagească foamea până la meniul principal. Deci, și gustul primează!

În acest articol ne-am propus să venim cu idei îndrăznețe, preluate din meniurile internaționale care îmbină în mod armonios olfactivul și vizualul. Știm că pentru o nuntă ALTFEL este nevoie de inovație și elemente surpriză. Am ales aperitive ce combină armonios fructele de mare, castraveții, sparanghelul și pepenele roșu.

Descoperă mai multe idei pentru aperitivul de nuntă

Galerie foto